Een gazon leggen in Limburg

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Wil je een gazon samengesteld van nieuwe graszoden leggen in Limburg? Dan heb je graszoden nodig. Deze zijn bij Kanters Graszoden in Someren-Heide te bestellen. Het is mogelijk om de grasmatten bij ons kweekbedrijf af te halen, maar je kunt ze ook laten thuisbezorgen op een door jou gekozen tijdstip. Zo leg je een schitterend gazon in je tuin.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Wil je een gazon leggen?

Wil je een gazon leggen in Eindhoven of Limburg? Via onze webshop kun je grasmatten bestellen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het is mogelijk om deze grasmatten te laten bezorgen of om deze zelf af te halen. Ga je het gazon zelf leggen in je eigen tuin? Kijk dan goed hoe dit moet. Met grasmatten is het de bedoeling dat je deze zelf op maat snijdt. Het is dus van belang dat je van tevoren alles goed afmeet. In onze webshop vind je hiervoor de juiste benodigdheden. Onze experts geven je daarnaast uitleg over de aanleg en het onderhoud aan de hand van een tien-stappenplan. Het is van belang dat je een gazon regelmatig maait. Zo groeit het gras het beste en blijft het mooi groen. Ook is de voeding van het gras belangrijk, want hiermee voorkom je kale plekken. Ook dit vind je terug in onze webshop.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Leg je nieuwe gazon met onze grasmatten

Wil je een gazon leggen? Bekijk dan onze webshop voor de grasmatten en benodigdheden voor het onderhoud. Heb je nog vragen over onze graszoden? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Onze experts hebben veel kennis in huis die ze graag met je delen, zodat jouw gazon mooi wordt.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.