Een gazon leggen in Limburg

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wil je een gazon samengesteld van nieuwe graszoden leggen in Venray, Limburg? Dan heb je graszoden nodig. Deze zijn bij Kanters Graszoden te bestellen vanuit Someren-Heide, nabij Eindhoven. Het is mogelijk om de grasmatten bij ons kweekbedrijf af te halen, maar je kunt ze ook laten thuisbezorgen op een door jou gekozen tijdstip. Zo kan je een schitterend gazon van nieuwe graszoden leggen in je tuin in Venray.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Wil je een gazon leggen in Venray, in Limburg?

Wil je nieuwe graszoden leggen bij je huis in Venray? Via onze webshop kun je grasmatten bestellen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het is mogelijk om deze grasmatten te laten bezorgen of om deze zelf af te halen. Ga je het gazon zelf leggen in je eigen tuin? Kijk dan goed hoe dit moet. Met grasmatten is het de bedoeling dat je deze zelf op maat snijdt. Het is dus van belang dat je van tevoren alles goed afmeet. In onze webshop vind je hiervoor de juiste benodigdheden. Onze experts geven je daarnaast uitleg over de aanleg en het onderhoud aan de hand van een tien-stappenplan. Het is van belang dat je een gazon regelmatig maait, zo groeit het gras het beste en blijft het mooi groen. Ook is de voeding van het gras belangrijk, want hiermee voorkom je kale plekken. Ook dit vind je terug in onze webshop. Dus als je nieuwe gazonzoden wilt leggen voor je gazon in Venray, Limburg, om dan bij ons bedrijf langs.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Bestel je grasmatten bij ons in Someren-Heide

Wil je een gazon met nieuwe graszoden leggen in Venray, Limburg? Bekijk dan onze webshop voor de grasmatten en benodigdheden voor het onderhoud die je nodig hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts hebben veel kennis in huis die ze graag met je delen, zodat jouw gazon super mooi wordt.

Gazonaanleg graszoden levering