Je gazon omspitten in regio Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Wil je je gazon laten omspitten in Brabant en heb je hiervoor de juiste benodigdheden nog niet in huis? Kanters Graszoden is gevestigd in Someren-Heide en biedt een ruim assortiment aan benodigdheden aan. Wil je een gazon laten omspitten door ervaren vakmensen in bij jou in de buurt? Ons bedrijf werkt met betrouwbare, vaste partners die dit voor jou regelen.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u uw gazon laten omspitten?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Een gazon laten omspitten door experts

Wil je een nieuw gazon laten aanleggen? Ons bedrijf werkt met partners bij jou in de buurt voor het laten aanleggen en omspitten van je gazon. Dit zijn professionals die je ook helpen met het onderhoud van je gazon. Wij zorgen ervoor dat een expert bij je langskomt. Deze expert legt je ook uit wat voor onderhoud je zelf kunt uitvoeren. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je het gazon regelmatig maait. Hierdoor blijft je gazon lange tijd mooi en gaat deze lang mee. Bij ons bedrijf kun je graszoden afhalen of bij je thuis laten bezorgen.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Laat je gras door onze experts omspitten

Wil je een gazon omspitten en ben je woonachtig in Brabant? Bekijk dan onze webshop voor de benodigdheden. Voor vragen over het omspitten neem je contact op met Kanters Graszoden en stel je al je vragen over onze graszoden. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Onze experts helpen je om graszoden te kopen en leggen je alles uit over het onderhoud van het gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.