Je gazon omspitten in regio Brabant

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wil je het gazon laten omspitten in Brabant of Limburg en heb je hiervoor de juiste benodigdheden nog niet in huis? Kanters Graszoden is gevestigd in Someren-Heide nabij Eindhoven en biedt een ruim assortiment aan benodigdheden aan. Wil je een gazon laten omspitten door ervaren vakmensen in bij jou in de buurt in Brabant of Limburg? Ons bedrijf werkt met betrouwbare, vaste partners die dit voor jou regelen.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Een gazon laten omspitten in regio Brabant en Limburg

Wil je een nieuw gazon laten aanleggen? Ons bedrijf werkt met partners bij jou in de buurt voor het laten aanleggen en omspitten van je gazon in Limburg of Brabant. Dit zijn professionals die je ook helpen met het onderhoud van je gazon. Dus als je in Limburg woont en je wilt je gazon laten omspitten door een professional, maak dan een afspraak bij ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat een expert bij je langskomt. Deze expert legt je ook uit wat voor onderhoud je zelf kan uitvoeren. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat het gazon regelmatig gemaaid wordt. Hierdoor blijft je gazon een lange tijd mooi en gaat deze lang mee. Bij ons bedrijf kan je graszoden afhalen of bij je thuis laten bezorgen.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Bekijk onze webshop voor de benodigdheden

Wil je een gazon omspitten en ben je woonachtig in Brabant? Bekijk dan onze webshop voor de benodigdheden. Voor vragen neem je contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts helpen je verder en leggen je alles uit over de onderhoud van het gazon.

Gazonaanleg graszoden levering