Een gazon leggen in Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Wil je door ons kweekbedrijf Kanters Graszoden een nieuw gazon laten leggen in Brabant? Onze vakmensen helpen je graag verder vanuit Someren-Heide. We leggen je uit hoe je een gazon of nieuwe graszoden aanlegt in jouw tuin in Eindhoven. Wij zijn ingeschreven bij de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen, waardoor je bij ons zeker bent van de hoogste kwaliteit.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u een gazon laten leggen?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Een nieuw gazon laten leggen door ons bedrijf

Door een gazon aan te laten leggen dat gekweekt is door ons bedrijf, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan nieuwe graszoden die je kunt laten leggen. Wij leveren gras door heel Brabant en zorgen ervoor dat je een mooi gazon aan kunt leggen. Kies verse graszoden voor een mooi gazon en kom langs om deze zelf af te halen in onze winkel. Daarnaast is het ook mogelijk om graszoden te laten bezorgen op een door jou gekozen tijdstip. 

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Bestel nieuwe graszoden die je zelf kunt leggen in je tuin

Ons kweekbedrijf levert door heel Brabant. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt als je graszoden wilt laten leggen. Bekijk ook het onderhoud dat je moet plegen als je een nieuw gazon van vers gras gaat leggen in je tuin. Zo gaat je nieuwe gazon lang mee en blijft deze lang mooi. 

Bekijk onze webshop

Plan een afspraak in met ons bedrijf als je gras wilt laten leggen door een professional. Bekijk onze webshop voor alles wat je nodig hebt voor de aanleg en het onderhoud van je gazon. Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen over het laten leggen van een gazon. Onze experts helpen je graag verder met het laten leggen van nieuwe graszoden gekweekt door ons bedrijf.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.