Wil je gras laten leggen in regio Eindhoven?

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wil je door ons kweekbedrijf Kanters Graszoden nieuw gras laten leggen in de omgeving van Eindhoven en Tilburg? Onze vakmensen helpen je graag verder vanuit Someren-Heide. We leggen je uit hoe je een gazon of graszoden aanlegt in jouw tuin in regio Tilburg, in Brabant. Wij zijn ingeschreven bij de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen, waardoor je bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Dus als je nieuwe graszoden of een compleet gazon wilt leggen en woonachtig bent in regio Tilburg of Eindhoven, kom dan langs bij ons kweekbedrijf in Brabant.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Vers, nieuw gras laten leggen door ons bedrijf in regio Eindhoven

Door gras aan te laten leggen dat gekweekt is door ons bedrijf uit regio Eindhoven, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan nieuwe graszoden die je kunt laten leggen in je tuin in regio Tilburg en Eindhoven. Wij leveren gras door heel Brabant en Limburg en zorgen ervoor dat je een mooi gazon aan kunt leggen. Kies verse graszoden voor een mooi gazon en kom langs om deze zelf af te halen in onze winkel. Daarnaast is het ook mogelijk om graszoden te laten bezorgen op een door jou gekozen tijdstip.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Bestel nieuwe graszoden die je zelf kunt leggen in je tuin in regio Eindhoven

 

Ons kweekbedrijf levert door heel Brabant en Limburg. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt als je graszoden wilt laten leggen nabij Tilburg. Bekijk ook het onderhoud dat je moet plegen als je een nieuw gazon van vers gras gaat leggen in je tuin in regio Tilburg, Brabant. Zo gaat je nieuwe gazon lang mee en blijft deze lang mooi. 

Gazonaanleg graszoden WVS Hoveniersbedrijf
Gazonaanleg graszoden laten bezorgen

Bekijk onze webshop

 

Plan een afspraak in met ons bedrijf uit Someren-Heide, regio Eindhoven, als je gras wilt laten leggen door een professional. Bekijk onze webshop voor alles wat je nodig hebt voor de aanleg en het onderhoud van je gazon. Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen over het laten leggen van een gazon in bij jou in Brabant. Neem telefonisch contact op via 06 51561367 of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts helpen je graag verder met het laten leggen van nieuwe graszoden gekweekt door ons bedrijf in regio Eindhoven.