Grasmat aanleggen in Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Een grasmat aanleggen in Brabant is de eerste stap naar het realiseren van een prachtig, groen gazon. Of je nu een nieuw huis hebt, een bedrijfsterrein wilt verfraaien, of simpelweg je bestaande tuin een make-over wilt geven, het aanleggen van een grasmat biedt direct resultaat. Een goed aangelegde grasmat van Kanters Graszoden uit de gemeente Someren zorgt niet alleen voor een mooie buitenruimte, maar draagt ook bij aan een gezonder milieu door de lucht te zuiveren en te zorgen voor een natuurlijke koeling in warme periodes.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u een grasmat aanleggen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Graszoden zelf aanleggen of laten leggen: Wat is de beste keuze?

Bij het aanleggen van een grasmat sta je voor de keuze: zelf graszoden aanleggen of het laten doen door professionals. Kanters Graszoden levert gras dat vers van het land komt, wat belangrijk is voor een gezonde en sterke groei van je gazon. Het zelf aanleggen van graszoden biedt de voldoening van het met eigen handen werken aan je tuin, terwijl het uitbesteden aan professionals zorgt voor gemak en de zekerheid dat het leggen op de juiste wijze gebeurt. Beide manieren van graszoden leggen hebben hun voordelen, en de keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur, tijd, en budget. Ongeacht je keuze, wij bieden snelle levering van hoogwaardige graszoden om je project zo snel mogelijk van start te laten gaan.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Start vandaag nog met jouw groene droom

Zakelijke klanten kunnen hun wensen kenbaar maken via ons bestelformulier, waardoor we een service op maat kunnen bieden die precies aansluit bij het project. Particuliere klanten profiteren van het gemak van onze webshop, waar je met een paar klikken de benodigde hoeveelheid graszoden kunt selecteren en bestellen. Of je nu een zakelijke of particuliere klant bent, wij zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van een weelderig, groen gazon dat bijdraagt aan een gezonde en uitnodigende buitenruimte. Bestel nu snel onze graszoden en laat deze aanleggen.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.