Een grasmat bestellen in Eindhoven

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Bij Kanters Graszoden is het mogelijk om een hoogwaardige grasmat te bestellen voor je tuin in regio Eindhoven. Een grasmat kopen voor je tuin is nog nooit zo makkelijk geweest. Ons kweekbedrijf levert vanuit Someren-Heide de grasmatten bij jou thuis af op een door jouw gekozen tijdstip. Hierbij profiteer je van een snelle levering en scherpe prijzen.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u een grasmat bestellen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Wil je een grasmat bestellen?

Grasmatten bestellen is bij ons erg makkelijk. Je bestelt de grasmat en wij leveren die bij jou op de stoep af. Ook is het mogelijk om de grasmat te komen afhalen. Dus wil je een grasmat kopen om je tuin op te knappen? Dan is dit geen probleem, wij leveren het bij u thuis af. Wil je een grasmat kopen en deze laten leggen in je tuin? Ons bedrijf werkt samen met de beste partners om ervoor te zorgen dat de grasmat professioneel en vakkundig gelegd wordt. Wil je een grasmat bestellen in Leende? Een grasmat kunt u kopen en laten bezorgen, maar wij leveren onze grasmatten ook bij u thuis. Hierdoor kun je een grasmat gewoon bestellen vanuit huis. Dit maakt het extra makkelijk om een grasmat te kopen.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Bekijk onze webshop om hoogwaardige grasmatten te bestellen

Plan een afspraak in met onze vakmensen wanneer u grasmatten of graszoden wilt bestellen bij ons bedrijf. Heb je nog vragen over de aanleg van een grasmat in Brabant? Neem dan contact op met Kanters Graszoden voor meer informatie. Onze experts voorzien je graag van meer informatie over de aanleg en het onderhoud van een nieuw gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.