Een grasrol kopen in Limburg

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Bij Kanters Graszoden is het mogelijk om een grasrol te kopen voor je tuin of bedrijfspand in Limburg. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, vlakbij Eindhoven. Haal een grasmat af of laat deze bezorgen op locatie in Limburg op door jou gekozen tijdstip. Al ruim dertig jaar zijn wij specialist in het duurzaam kweken van graszoden. Door een grasrol bij ons te kopen voor jouw tuin in Limburg, ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Wil je een grasrol kopen voor in Limburg?

Als je een grasrol wilt kopen voor je gazon of bedrijfspand in Limburg, hoef je niet meer verder te zoeken. Ons kweekbedrijf is gespecialiseerd in graszoden en helpt je graag verder. Het is bij ons mogelijk om graszoden te laten bezorgen op locatie in Brabant en in Limburg. Onze experts komen deze afleveren en voorzien jou meteen van uitleg over de aanleg en het onderhoud voor een zo mooi mogelijk gazon. Je kunt ons gras bestellen voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Bekijk onze webshop voor grasrollen

Woon je in Limburg en wil je een duurzaam gekweekte grasrol kopen? Bekijk dan onze webshop voor grasrollen en benodigdheden voor het onderhoud. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. De experts vertellen je alles wat je moet weten over jouw gazon.

Gazonaanleg graszoden levering