Een grasrol kopen in Limburg

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Bij Kanters Graszoden is het mogelijk om een grasrol te kopen voor je tuin of bedrijfspand in Limburg. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide. Haal een grasmat af of laat deze bezorgen op locatie in Limburg op door jou gekozen tijdstip. Al ruim dertig jaar zijn wij specialist in het duurzaam kweken van graszoden. Door een grasrol bij ons te kopen voor jouw tuin in Limburg, ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u een grasrol kopen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Wil je een grasrol kopen?

Als je een grasrol wilt kopen voor je gazon of bedrijfspand, hoef je niet meer verder te zoeken. Ons kweekbedrijf is gespecialiseerd in graszoden en helpt je graag verder. Het is bij ons mogelijk om graszoden te laten bezorgen op locatie in Limburg. Onze experts leveren de grasrollen af en voorzien jou meteen van uitleg over de aanleg en het onderhoud voor een zo mooi mogelijk gazon. Je kunt ons gras bestellen voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Bekijk onze webshop voor grasrollen

Woon je in Limburg en wil je een duurzaam gekweekte grasrol kopen? Bekijk dan onze webshop voor grasrollen en benodigdheden voor het onderhoud. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Kanters Graszoden. De experts vertellen je alles wat je moet weten over jouw gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.