Graszoden afhalen in regio Eindhoven

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Bij ons kweekbedrijf kun je graszoden afhalen in Someren-Heide, nabij Eindhoven. Kanters Graszoden is gespecialiseerd in de kweek van diverse graszoden die zijn samengesteld uit veldbeemd, Engels raaigras en roodzwenk. Kom langs om de graszoden zelf af te halen of laat deze bij jou thuisbezorgen in Brabant. Je krijgt ook uitleg over de aanleg en het onderhoud van het gazon van onze experts.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u graszoden afhalen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Wil je graszoden afhalen?

Onze graszoden kun je eenvoudig afhalen. Woon je niet in Brabant en wil je een grasrol kopen? Ook dit is bij ons mogelijk! We bezorgen de graszoden of je kunt deze zelf ophalen. Onze experts laten je ook weten wat je moet doen bij het aanleggen en het omspitten van een gazon. Daarnaast leggen de experts ook het onderhoud uit. Zo blijft je gazon lang mooi en gaat deze lang mee. Wil je een gazon laten leggen? Ons bedrijf neemt dan contact op met een van onze partners. Zij zorgen ervoor dat je gazon er mooi bij ligt. Door het afhalen van verse graszoden geniet je weer volop van je tuin.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Haal graszoden bij ons af

Bezoek ons kweekbedrijf voor het afhalen van met zorg samengestelde graszoden. Voor vragen neem je contact op met Kanters Graszoden. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts geven je ook tips voor de aanleg en het onderhoud van je nieuwe gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.