Graszoden afhalen in regio Eindhoven

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Bezoek ons kweekbedrijf in Someren-Heide, nabij Den Bosch, voor verse graszoden die je zelf kan afhalen en aanleggen. Kanters Graszoden is gespecialiseerd in de kweek van diverse graszoden die zijn samengesteld uit veldbeemd, Engels raaigras en roodzwenk. Kom langs om de graszoden zelf af te halen of laat deze bij jou thuis bezorgen in Brabant of Limburg. Je krijgt ook uitleg over de aanleg en het onderhoud van het gazon van onze experts.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Wil je graszoden afhalen in regio Eindhoven?

De graszoden kun je eenvoudig afhalen bij ons bedrijf in Eindhoven, ook makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch. Ben je woonachtig in Limburg en wil je een grasrol kopen? Ook dit is bij ons mogelijk, we kunnen hem bezorgen of je kan hem zelf op komen halen. Onze experts laten je ook weten wat je moet doen bij het aanleggen en het omspitten van een gazon. Daarnaast leggen de experts ook het onderhoud uit. Zo blijft je gazon lang mooi en gaat deze lang mee. Wil je een gazon laten leggen? Ons bedrijf neemt dan contact op met een van onze partners. Zij zorgen ervoor dat je gazon er mooi bij ligt. Door het afhalen van verse graszoden geniet je weer volop van je tuin in de omgeving van Den Bosch en Eindhoven.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Neem contact met ons op

Bezoek ons kweekbedrijf in Someren-Heide, in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch, voor het afhalen van met zorg samengestelde graszoden. Voor vragen neem je contact op met Kanters Graszoden. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts geven u ook tips voor de aanleg en het onderhoud van je nieuwe gazon.

Gazonaanleg graszoden laten bezorgen