Graszoden kopen in Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Graszoden kopen in Brabant is de eerste stap naar een direct groen en levendig gazon. Of je nu een nieuw huis hebt betrokken in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard of je bedrijfsterrein in Helmond wilt verfraaien, graszoden bieden een snelle en effectieve oplossing. In tegenstelling tot het zaaien van gras, dat weken kan duren voordat het ontkiemt en een volle grasmat vormt, geven de graszoden van Kanters Graszoden uit de gemeente Someren je onmiddellijk resultaat. Dit betekent dat je binnen enkele uren na het leggen al geniet van een dicht en groen gazon. Graszoden zijn ook een duurzame keuze, omdat ze erosie voorkomen en helpen bij de opname van regenwater, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Graszoden kopen als particulier en als bedrijf: toepassingen en voordelen

Graszoden kopen is zowel voor particulieren als voor bedrijven in Eindhoven en Veldhoven uitstekende keuze. Voor particulieren transformeren graszoden tuinen in een handomdraai tot een aantrekkelijke en uitnodigende buitenruimte, ideaal voor ontspanning of voor kinderen om veilig in te spelen. Voor bedrijven verbetert een goed onderhouden gazon de uitstraling van het bedrijfsterrein, wat kan bijdragen aan een positieve eerste indruk bij klanten en bezoekers. Bovendien bieden graszoden voor zowel particulieren als bedrijven een kosteneffectieve oplossing voor bodemerosie en helpen ze bij het creëren van een gezondere werkomgeving door de lucht te zuiveren en bij te dragen aan een beter stadsklimaat. Omdat onze graszoden dagelijks vers van het land komen, ben je bij ons zeker van topkwaliteit. We leveren graszoden in regio Brabant, waaronder in Weert, Best, Heeze en Nuenen.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Koop ons gras eenvoudig online

Het invullen van het bestelformulier voor zakelijke klanten en direct bestellen in de webshop voor particulieren maakt graszoden kopen eenvoudiger dan ooit. Voor zakelijke klanten bieden wij een op maat gemaakte service, waarbij we rekening houden met de behoeften van uw bedrijfsterrein of project. Het invullen van het bestelformulier stelt ons in staat om een persoonlijke offerte te bieden, afgestemd op jouw unieke situatie. Particuliere klanten plaatsen daarentegen direct grasmatten bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop, waarmee je snel en eenvoudig de gewenste hoeveelheid graszoden laat bezorgen. Bestel eenvoudig ons gras en geniet van een prachtig, groen gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.