Graszoden kopen voor in Helmond

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Bij Kanters Graszoden kan je graszoden kopen voor in Helmond. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, dit ligt vlakbij Eindhoven maar we leveren door heel Brabant en Limburg. Ons bedrijf is een duurzaam kweekbedrijf en met trots mogen we zeggen dat we hier een keurmerk voor hebben mogen ontvangen.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

De mooiste graszoden kopen voor in Helmond

Als je graszoden wilt kopen voor in Helmond, dan hoef je niet langer verder te zoeken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in graszoden en heeft experts die je met liefde alles over de aanleg en het onderhoud willen vertellen. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, hier kan je de graszoden af komen halen vanuit bijvoorbeeld Den Bosch. Koop je graszoden vanuit Limburg? Dan komen we de graszoden bij je bezorgen, dit doen wij door heel Brabant en Limburg.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Neem contact op met ons

Wil je graszonden kopen voor in Helmond? Bekijk dan onze webshop voor de grasrollen maar ook de benodigdheden voor de aanleg en het onderhoudt.  Neem contact op met Kanters Graszoden voor tips over het leggen van graszoden. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts beantwoorden al je vragen en geven tips.

Gazonaanleg graszoden levering