Graszoden kopen voor in Valkenswaard

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Bij Kanters Graszoden kan je graszoden kopen voor in Valkenswaard of in Weert. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, nabij Eindhoven. U kunt graszoden bestellen en thuis laten bezorgen in  heel Brabant en Limburg. Het is ook mogelijk om zelf de graszoden op te komen halen bij onze duurzame graskwekerij. Onze experts geven dan ook gelijk tips over het verzorgen van je gazon.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Graszoden kopen voor een gezond gazon in je tuin in regio Valkenswaard en Weert

Als je graszoden wilt kopen voor in Valkenswaard of Weert, dan hoef je niet langer verder te zoeken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het duurzaam kweken van diverse graszoden en werkt met experts die je met liefde alles vertellen over de aanleg en het onderhoud van een gazon. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om je gazon regelmatig te maaien. Hierdoor blijft het gazon gezond en groen. Ook is de voeding voor een gazon belangrijk, hiermee voorkom je kalen plekken in het gras. Al deze benodigdheden vind je in onze webshop. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, hier kan je de graszoden afhalen vanuit bijvoorbeeld Helmond. Ben je woonachtig in Den Bosch? Ook dan is het mogelijk om de graszonden op te halen of te laten bezorgen. Koop je graszoden vanuit Limburg? Dan komen we de graszoden bij je bezorgen, dit doen wij door heel Brabant en Limburg.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Maak gebruik van onze expertise

Wil je graszonden kopen voor in Valkenswaard of Weert? Bekijk dan onze webshop voor de grasmatten maar ook voor benodigdheden voor een gezond gazon. Heb je nog vragen over het onderhoud? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen over het kopen van graszoden voor je tuin in de omgeving van Valkenswaard of Weert. Neem telefonisch contact op via 06 51561367 of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts helpen je verder.

Gazonaanleg graszoden levering