Graszoden laten bezorgen in Limburg

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wil je graszoden laten bezorgen op locatie in Limburg? Bij Kanters Graszoden bestel je graszoden voor zowel particulier als professioneel gebruik. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide, nabij Eindhoven, maar we bezorgen in heel Brabant en Limburg. Onze experts geven je dan ook advies over het verzorgen van het gazon zodat het gras lang mooi blijft.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Graszoden laten bezorgen voor een vers gazon bij jou in Limburg

Ons bedrijf zorgt ervoor dat je we je graszoden in goed orde laten bezorgen in Limburg. Ook al woon je niet in Limburg, wij bezorgen je graszoden ook in Helmond of andere plaatsen in Brabant en Limburg. De experts die het afleveren geven je ook gelijk advies voor het onderhouden en het aanleggen van je gazon. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de grond goed om te spitten voordat je het gras erop legt. Hierdoor kan het gras beter wortelen en zal het sterker worden, wat uiteindelijk leidt tot een mooi en groen gazon.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Neem contact op met de experts

Wil je graszonden kopen voor in Valkenswaard of Weert, of ergens anders in Limburg? Ons bedrijf bezorgd ook bij jou, of ja kan er voor kiezen om het gras zelf op te komen halen. De experts geven je ook gelijk tips voor de onderhoud van het gazon. Heb je nog vragen over het onderhoud? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Neem telefonisch contact op via 06 51561367, of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts helpen je verder.

Gazonaanleg graszoden levering