Graszoden laten bezorgen in Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Wil je graszoden laten bezorgen bij jou op locatie in Brabant? Je kunt door ons graszoden laten bezorgen in onder andere Eindhoven en Limburg. Het is ook mogelijk om de graszoden bij ons op te komen halen. Onze experts geven dan ook gelijk advies hoe je een gazon moet onderhouden en hoe deze er mooi uit blijft zien. Dus als je graszoden wilt laten bezorgen, is dit geen probleem. Ons bedrijf uit de gemeente Someren helpt je graag verder met het aankopen van een mooi gazon.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u graszoden laten bezorgen?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Wil je graszoden laten bezorgen?

Als je graszoden wilt laten bezorgen, staan we graag voor je klaar. We bezorgen bij zowel particulieren als bedrijven op de gewenste locatie. Zo hoef je zelf geen vervoer te regelen voor de graszoden, wat veel tijd bespaart. Ook profiteer je bij ons van een snelle levering als je de graszoden wilt laten bezorgen. Op die manier weet je altijd zeker dat het gras op tijd op de door jou gewenste locatie aankomt. We maken graszoden kopen op deze manier graag eenvoudig. Ga je zelf de graszoden leggen? Vraag dan onze experts om advies hoe je dit het beste aanpakt. Wij hebben een tienstappenplan voor de aanleg en het onderhoud van het gazon. Het is bijvoorbeeld belangrijk om het gazon regelmatig te maaien. Hierdoor blijft het gras gezond en groeit het beter. Door voeding toe te voegen aan het gras, voorkom je kale en lelijke plekken in het gazon. Daarnaast is het belangrijk om onkruid tussen het gras uit te halen, dit doe je met verticuteren. Hiermee maai je in feite het onkruid tussen het gras vandaan. Het gras krijgt meer beweegruimte en ademt meer waardoor het beter groeit. Zo krijg je een gezond en vol gazon waar je elke dag van geniet.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Neem contact met onze experts op

Wil je graszoden laten bezorgen? Bekijk onze webshop voor duurzaam gekweekte grasmatten, maar ook voor de benodigdheden voor een gezond gazon. U bent natuurlijk welkom om langs te komen bij onze graskwekerij. Heb je een vraag over het onderhoud? Neem dan contact op met Kanters Graszoden voor persoonlijk advies. Onze experts helpen je verder en geven graag tips voor het onderhoud van het gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.