BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Wanneer u een gazon gaat aanleggen, is het van belang dat u de graszoden in de juiste afmetingen gaat snijden. Bij Kanters Graszoden bestel je graszoden en benodigdheden voor het leggen en het onderhouden van je gazon. Ons graskweekbedrijf voor particulieren en professionele hoveniers is gevestigd in Someren-Heide. Ons bedrijf bezorgt door heel Brabant, maar je kunt ook langskomen om graszoden af te halen.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u graszoden snijden of heeft u vragen?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Graszoden op maat snijden en de grond klaarmaken voor aanleg

Graszoden snijden is een belangrijke stap in het proces van het aanleggen van een nieuw gazon. Het stelt je in staat om de graszoden precies op maat te maken, zodat ze naadloos passen in de contouren van je tuin of het specifieke gebied dat je wilt bedekken. Deze taak vereist scherp gereedschap, zoals een graszodensnijder of een stevig tuinmes, om schone en rechte sneden te garanderen. Het nauwkeurig snijden van de graszoden zorgt niet alleen voor een goed resultaat, maar bevordert ook een gezonde groei en integratie met de ondergrond. Door zorgvuldig te werken en de stukken graszoden correct te positioneren, creëer je een dicht en robuust gazon dat er prachtig uitziet en lang meegaat. Het is ook van belang dat je de grond goed omspit zodat de graszoden zich goed kunnen wortelen. Hierdoor krijg je een mooi en sterk gazon zonder kale plekken. Leg je zelf de graszoden erin? Kijk dan goed hoe dit moet via ons tienstappenplan of vraag advies aan een van onze experts. Als het gazon erin ligt, is het onderhoud belangrijk. Bekijk onze webshop voor alle benodigdheden.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Vraag advies over het op maat snijden van ons gras

Wil je meer weten hoe je de graszoden in de goede maat kan snijden? Neem dan contact op met Kanters Graszoden voor meer informatie. We helpen je verder en vertellen hoe je dit het beste aanpakt. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Wil je de graszoden liever laten leggen? Dit kan in samenwerking met een van onze partners.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.