Graszoden snijden

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wanneer u een gazon gaat aanleggen, is het van belang dat u de graszoden in de juiste afmetingen gaat snijden. Bij Kanters Graszoden bestel je graszoden en benodigdheden voor het leggen en het onderhouden van je gazon. Ons graskweekbedrijf voor particulieren en professionele hoveniers is gevestigd in Someren-Heide, vlakbij Eindhoven. Ons bedrijf bezorgt door heel Brabant en Limburg, maar je kunt ook langskomen om graszoden af te halen.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Graszoden op maat snijden en de grond klaarmaken voor aanleg

Voordat je een gazon aanlegt, is het van belang dat je de grond goed omspit zodat de graszoden zich goed kunnen wortelen. Hierdoor krijg je een mooi en sterk gazon zonder kale plekken. Hierna is het belangrijk dat je de graszoden in de goede maat gaat snijden. Leg je zelf de graszoden erin? Kijk dan goed hoe dit moet via ons tienstappenplan of vraag advies aan een van onze experts. Als het gazon erin ligt, is het onderhoud belangrijk. Bekijk onze webshop voor alle benodigdheden.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Neem contact op met de experts

Plaats je bestelling of kom langs bij ons in Someren-Heide. Wil je meer weten hoe je de graszoden in de goede maat kan snijden? Neem dan contact op met Kanters Graszoden voor meer informatie. We helpen je verder en vertellen hoe je dit het beste aanpakt. Neem telefonisch contact op via 06 51561367 of stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl. Onze experts helpen je verder.

Gazonaanleg graszoden levering