Bestelformulier

Via onderstaand formulier kun je als bestaande, zakelijke klant eenvoudig je bestelling doorgeven. Ben je nog geen bestaande klant en wil je jezelf aanmelden als nieuwe klant, dan kan dat via ons aanmeldformulier.

Graszoden
Graszoden "Speelgras" (bezorgd vanaf 25 m2)

Graszaad
Graszaad "Speelgras"

Bemesting
Aanleg gazon DCM 3 kg
Aanleg gazon DCM 10 kg
Vital Green DCM 3 kg
Vital Green DCM 10 kg
Najaars bemesting DCM 3 kg
Najaars bemesting DCM 10 kg
Gazon PUR DCM 3 kg
Gazon PUR DCM 10 kg

Kalk
Groen kalk 4 kg
Groen kalk 20 kg

Na het ontvangen van je bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bestelling te bevestigen en het definitieve ophaal- of bezorgmoment te plannen.

* Op alle gegevens die je met Kanters Graszoden deelt is onze privacyverklaring van toepassing.

Bestellingen graag voor 14:00 uur doorgeven.

Graszoden die in de middag worden bezorgd kunnen prima de volgende dag worden gelegd.

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.