Onderhoud aan je gazon in Brabant

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Het is van belang dat je onderhoud pleegt aan je gazon in Brabant en Limburg. Onderhoud zorgt ervoor dat je gazon mooi en gezond blijft. Het uitgebreide assortiment van Kanters Graszoden in Someren-Heide, vlakbij Eindhoven, omvat alle benodigdheden voor een gezond gazon. Daarnaast geven we je advies en tips voor een mooi, groen gazon. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide maar we leveren door heel Brabant en Limburg.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Pleeg onderhoud aan je gazon in Brabant en Limburg

Een mooi, sterk gazon bij jou in de tuin in Limburg of Brabant vergt het nodige onderhoud. Zo moet het moet regelmatig gemaaid worden zodat het gras niet te lang wordt. Ook is het belangrijk om het gras te verticuteren; hiermee haal je het onkruid tussen het gras vandaan, waardoor het gras meer ruimte krijgt om te groeien en te wortelen. Heb je nieuwe graszoden nodig? Bekijk onze webshop of kom langs bij ons kweekbedrijf. Daarnaast geven onze experts ook advies als je zelf graszoden wil gaan leggen. Kom langs voor handige tips voor het onderhoud of volg de stappen uit ons stappenplan.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Schakel onze expertise in voor een gezond gazon

Wil je onderhoud plegen aan je gazon in Brabant of Limburg? Bekijk dan onze webshop voor alle benodigdheden voor een gezond gazon. Heb je hulp nodig hij het onderhoud? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl, of neem telefonisch contact op via 06 51561367.Onze experts helpen je verder en geven je de juiste informatie.

Gazonaanleg graszoden levering