Onderhoud aan je gazon in Brabant

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Het is van belang dat je onderhoud pleegt aan je gazon in Brabant en Limburg. Onderhoud zorgt ervoor dat je gazon mooi en gezond blijft. Het uitgebreide assortiment van Kanters Graszoden in Someren-Heide omvat alle benodigdheden voor een gezond gazon. Daarnaast geven we je advies en tips voor een mooi, groen gazon. Ons bedrijf is gevestigd in Someren-Heide maar we leveren door heel Brabant.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Heeft u onderhoud aan uw gazon?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

Pleeg onderhoud aan je gazon

Een mooi, sterk gazon bij jou in de tuin vergt het nodige onderhoud na de aanleg van het gazon. Zo moet het moet regelmatig gemaaid worden zodat het gras niet te lang wordt. Het is belangrijk om je gazon te bemesten, vooral in het voorjaar en de herfst, om te zorgen voor de juiste voedingsstoffen die het gras nodig heeft om te groeien en sterker te worden. Ook is het belangrijk om het gras te verticuteren; hiermee haal je het onkruid tussen het gras vandaan, waardoor het gras meer ruimte krijgt om te groeien en te wortelen. Heb je nieuwe graszoden nodig? Bekijk onze webshop of kom langs bij ons kweekbedrijf. Daarnaast geven onze experts ook advies als je zelf graszoden wil gaan leggen. Kom langs voor handige tips voor het onderhoud of volg de stappen uit ons stappenplan.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Schakel onze expertise in voor een gezond gazon

Wil je onderhoud plegen aan je gazon? Bekijk dan onze webshop voor alle benodigdheden voor een gezond gazon. Heb je hulp nodig hij het onderhoud aan je graszoden? Neem dan contact op met Kanters Graszoden en stel al je vragen. Onze experts helpen je verder en geven je de juiste informatie.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.