Kanters Graszoden stelt voor...

Tuin en Gras

Onder het motto ‘Doen waar je goed in bent’ houdt Kanters Graszoden zich uitsluitend bezig met het telen van graszoden en niet met het leggen daarvan. Wil je het leggen van je graszoden toch graag uitbesteden, dan stellen wij je graag één van onze partners voor, die je kunt inschakelen voor het leggen van je graszoden.

Gazon graszoden Tuin en Gras

Tuin en Gras is uw partner voor het laten leggen van graszoden. Of het nu om kleinere of grote oppervlakten gaat, Tuin en Gras legt uw gazon snel en vakkundig aan. Van egalisatie, grondverbetering tot het aanleggen en de afwerking, alle werkzaamheden betreffende de aanleg van het gazon kunnen zij voor u realiseren. Tuin en Gras is werkzaam in heel Nederland en het noorden van België. Op de website van Tuin en Gras Graszoden treft u staffelprijzen, daarmee berekent u eenvoudig wat de kosten zijn voor het aanleggen van graszoden. Een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u opvragen via de website van Tuin en Gras

Hieronder zie je een paar voorbeelden van hun werk. Ben je benieuwd naar eerdere projecten van Tuin en Gras?

Bekijk het op hun website: www.tuinengras.nl

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.