Kanters Graszoden stelt voor...

WIVO

Onder het motto ‘Doen waar je goed in bent’ houdt Kanters Graszoden zich uitsluitend bezig met het telen van graszoden en niet met het leggen daarvan. Wil je het leggen van je graszoden toch graag uitbesteden, dan stellen wij je graag één van onze partners voor, die je kunt inschakelen voor het leggen van je graszoden.

Gazon graszoden WIVO

WIVO is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van graszoden, beregening, tuin -en parkmachines en nog veel meer.. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0493) 31 46 56 of ga naar www.wivodeurne.nl.

In Deurne en Grashoek kunt u de showroom van WIVO bezoeken, daar staat altijd deskundig personeel voor u klaar!

Hieronder zie je een paar voorbeelden van hun werk. Ben je benieuwd naar eerdere projecten van WIVO?

Bekijk het op hun website: www.wivodeurne.nl/producten-diensten/gras

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.