Kanters Graszoden stelt voor...

WVS Hoveniersbedrijf

Onder het motto ‘Doen waar je goed in bent’ houdt Kanters Graszoden zich uitsluitend bezig met het telen van graszoden en niet met het leggen daarvan. Wil je het leggen van je graszoden toch graag uitbesteden, dan stellen wij je graag één van onze partners voor, die je kunt inschakelen voor het leggen van je graszoden.

Gazonaanleg graszoden WVS Hoveniersbedrijf

WVS Hoveniersbedrijf BV is een jong en professioneel bedrijf dat gevestigd is in Someren. Wouter Verhees heeft de firma in 2004 opgericht en werkt inmiddels met een team van enthousiaste hoveniers.

Perfectie en efficiëntie staan hoog in het gele vaandel. Uw wensen staan bij het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van uw tuin áltijd voorop.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden gecombineerd met een passend bemestingsadvies. Het lasergestuurd egaliseren van de ondergrond met een 35Pk tractor en kilverbord met een werkbreedte van 150cm, is mogelijk vanaf circa 250m².

Hieronder zie je een paar voorbeelden van hun werk. Ben je benieuwd naar eerdere projecten van WVS Hoveniersbedrijf BV?

Bekijk het op hun website: https://www.wvshoveniers.nl

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.