Zelf graszoden leggen

BEREKEN DIRECT JE PRIJS


Neem voor ons volledige aanbod een kijkje in onze webshop.

JE PRIJS

Zelf graszoden leggen is een uitstekende manier om snel en efficiënt een nieuw gazon aan te leggen. Of je nu een nieuw huis hebt, een tuinrenovatie plant, of simpelweg een frissere uitstraling voor je bedrijfsterrein wenst, het zelf leggen van graszoden biedt direct resultaat. Kanters Graszoden uit Someren legt je graag uit hoe je zelf graszoden kunt aanleggen in je tuin in Heeze of elders in Brabant.

Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Wilt u zelf graszoden leggen?

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Geef je gazon ook na het aanleggen de benodigde tijd en aandacht. Dit zal zich terugbetalen in een prachtig groen gras tapijt.

De voordelen van zelf graszoden leggen

Een van de grootste voordelen van zelf graszoden aanleggen, is de onmiddellijke transformatie van je buitenruimte. Met de verse graszoden van Kanters Graszoden, die direct van het land komen, ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig gazon. Wij bieden een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met het aanleggen. Zelf graszoden leggen geeft niet alleen voldoening, maar stelt je ook in staat om het legproces aan te passen aan je eigen planning. Bovendien is het een kosteneffectieve oplossing, omdat je bespaart op de kosten van professionele aanleg. Wil je weten hoe je graszoden kunt leggen? Het proces van graszoden aanleggen begint met de voorbereiding van de ondergrond, wat belangrijk is voor een gezond en langdurig gazon. Dit houdt in: het omspitten van oude graszoden, onkruid, en het egaliseren van het terrein. Vervolgens is het belangrijk om de graszoden zo snel mogelijk na levering te leggen, om uitdroging te voorkomen.

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Ook onze partners kiezen al jaren voor de kwaliteit van Kanters Graszoden.

Ontdek hoe je graszoden kunt leggen

Het invullen van het bestelformulier voor zakelijke klanten en direct bestellen in de webshop voor particulieren maakt het proces van graszoden kopen en leggen toegankelijker dan ooit. Zakelijke klanten kunnen via het bestelformulier hun specifieke wensen en de omvang van hun project aangeven, waarna wij zorgen voor een aanbod op maat. Particulieren profiteren van het gemak van onze webshop, waar je direct de benodigde hoeveelheid graszoden kunt bestellen. Ongeacht de grootte van je project of de aard van je bestelling, wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met het aanleggen van je nieuwe, groene gazon.

Gazonaanleg graszoden levering

Groen-kalk

Groen-kalk gaat grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Daarom raden wij u aan groen-kalk mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazon kalk korrels - DCM Groen-kalk 3 kg

Hoeveel groen-kalk heb ik nodig?

De hoeveelheid groen-kalk die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.

Aanlegbemesting

Aanlegbemesting verbetert de bodemstructuur en geeft fosforrijke voeding waardoor de inworteling wordt versneld. Daarom raden wij u aan aanlegbemesting mee te bestellen bij uw graszoden.
Gazonmeststof bodemverbetering - DCM Aanleg gazon 3 kg

Hoeveel aanlegbemesting heb ik nodig?

De hoeveelheid aanlegbemesting die u nodig heeft wordt automatisch voor u uitgerekend op basis van de hoeveelheid graszoden die u heeft ingegeven, waarbij rekening wordt gehouden met de voordeligste combinatie van verpakkingen.