Zelf graszoden leggen

Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Dagelijks vers van het land

Slechts € 2,85 per m2

Wil je zelf graszoden leggen? Bij Kanters Graszoden in Someren-Heide, nabij Eindhoven, koop je duurzaam gekweekte graszoden. Onze experts leveren de graszoden bij jou op locatie af, ook is het mogelijk om ze zelf op te komen halen. We leggen ook gelijk uit hoe je de graszoden zelf kan leggen, daarnaast geven ze ook extra tips mee om je gazon gezond te houden.

Wilt u graszoden leggen of heeft u een vraag? Contacteer ons nu
Gazonaanleg graszoden online bestellen particulieren

online bestellen

Het gazon van jouw dromen is dichterbij dan je denkt. Bekijk ons aanbod voor hoogwaardig speelgazon en alles voor het onderhoud hiervan. Als je wil kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, kies dan voor Kanters Graszoden uit Someren-Heide.

Naar de webshop >>

Gazonaanleg graszoden aanleg onderhoud

aanleg & onderhoud

Wil je zelf de graszoden leggen en heb je vragen over de aanleg of nazorg van je gazon, dan helpen wij je hier stap voor stap verder met professioneel advies. Wil je het liever laten leggen? Dan vind je hier ook een selectie van hoveniers die wij aanbevelen.

Meer over aanleg & onderhoud >>

Hoe je zelf grasoden kan leggen

Als je zelf graszoden gaat leggen, is het van belang dat je weet hoe groot het gazon moet worden. Daarna kan je bij ons bedrijf in Someren-Heide de graszoden bestellen om ze af te halen, of om ze te laten bezorgen. Ons bedrijf bezorgt door heel Brabant en Limburg. De graszoden worden in rollen afgeleverd en moeten dus nog op maat gesneden worden. Het is van groot belang dat je de grond goed omspit voordat je de graszoden op de grond legt. Hierdoor kan het gras zich beter wortelen en wordt het gazon sterker. Mocht je toch even vergeten zijn hoe je de graszoden het beste kan leggen, dan is dat geen probleem. Ons bedrijf heeft een tienstappenplan hoe je de graszoden het beste kan leggen en onderhouden.

Je kunt het hele jaar door graszoden leggen, behalve als de ondergrond bevroren is.

Neem contact op met de experts

Wil je zelf de graszoden leggen in je tuin? In onze webshop vind je meerdere typen grasmatten en een ruim assortiment aan benodigdheden voor een gezond gazon. Wil je meer informatie over het onderhoud? Neem dan contact op met Kanters Graszoden voor advies op basis van jouw situatie. Stuur een e-mail naar info@kantersgraszoden.nl of bel naar 06 51561367 zodat we je gericht kunnen helpen.

Gazonaanleg graszoden levering